< Tillbaka till alla jobb

Serviceledare El

Tillagt: 2023-03-28 11:17:40 av Carina Gustafsson

Tycker du om att få vara med att påverka? Vill du jobba i ett team med kollegor som stöttar varandra och utvecklas tillsammans med företaget? Är du serviceinriktad och gillar att jobba kundnära? Då är du kanske den person vi söker.

 

GITAB kännetecknas av en positiv anda och ett starkt engagemang hos medarbetarna. Vi-känslan är hög och det finns en trygghet i att vi sitter på flera olika teknikkompetenser i huset. Vi är en partner för tekniska installationer inom fastighetsteknik och industriprocesser. GITAB levererar helhetslösningar av service och projekt för fiber, vs, el, ventilation, kyla samt styr- och reglerteknik. Nu söker vi en serviceledare för att förstärka och utöka vårt team.

Serviceledare El

Som Serviceledare på GITAB får du jobba med omväxlande och varierande uppdrag. Anställningsort är Västerås.

Du ingår i ett etablerat team med starkt fokus på kvalitet och kundnöjdhet. Arbetet är självständigt med stort eget ansvar.

Vem är du?

Vi söker dig som är en erfaren serviceledare med flera års arbetslivserfarenhet inom teknik/industri.

Du har B-körkort. Tidigare erfarenhet av service- och entreprenadverksamhet är meriterande. Du behärskar svenska både i tal och skrift.

Som person har du ett starkt fokus på din egen och andras säkerhet. Du är självständig, noggrann och lösningsorienterad med modet att testa nya lösningar. Du tycker om att ha mycket kontakter med kund och kollegor, är lyhörd och bra på att förklara saker. Du är bra på att samarbeta med olika typer av människor. Det är viktigt att du kan hålla en god struktur och är ordningsam i fråga om administrativa arbetsuppgifter så som projektrapportering.

Då vi tror på en mix, så vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande till alla våra tjänster.

Välkommen med din ansökan! Anmäl ditt intresse och skicka din ansökan till Carina Gustafsson, carina.gustafsson@git-ab.se, 073–3400460, Frågor om tjänsten besvaras gärna av Johan Niia – Affärsområdesansvarig El, 072–2120770