< Tillbaka till alla jobb

Fiber/optotekniker

Tillagt: 2018-08-13 11:38:43 av

Global InfraTeknik AB, GITAB, är din servicepartner för fastighetstekniska- och industriprocess tjänster. Vi levererar tjänster för optofiber, vs, el, ventilation, kyla och styr- och reglerteknik. Vårt mål är att underlätta för våra kunder och frigöra tid till att producera, vi tar hand om resten och ser till att det fungerar på bästa sätt.

Företaget består idag av ca 60 medarbetare på tre orter, Västerås, Fagersta och Ludvika. Vi utför arbeten kring hela Mälardalen, Uppsala samt Stockholm med huvudsaklig inriktning mot mindre entreprenader, service- och underhåll. GITAB fortsätter att expandera så nu söker vi ytterligare medarbetare.

Vi söker nu fler fiber/optotekniker. Du skall, tillsammans med våra fibertekniker, bygga och underhålla fibernät. Vi har projekt både i närområdet samt på andra orter. Möjlighet till resjobb finnes alltså. Det är mycket meriterande om du är certifierad fibertekniker. Även du som arbetat kort tid inom området kan vara intressant då vi gärna utbildar dig. Det viktigaste för oss är att du har rätt inställning och är driftig. 

Vi tror att du som söker detta jobb har en egen drivkraft och förmågan att strukturera och hantera en ibland stressig arbetssituation, är social och öppen med god förmåga till kommunikation med kolleger och framförallt till våra kunder. Att du har en bra kunskap inom det tekniska området och förmåga att stötta dina medarbetare.

 

För mer information kontakta nedanstående.

Tjänsten tillsätts löpande.

Thomas Tärnblom

thomas.tarnblom@git-ab.se

070-2577308