< Tillbaka till alla jobb

Ventilationsmontör Ludvika

Tillagt: 2023-01-17 11:32:07 av Dan Svensson

 

Vill du jobba i ett team med kollegor som stöttar varandra och utvecklas tillsammans med företaget? Är du serviceinriktad och gillar att jobba kundnära? Då är du kanske den person vi söker.

I rollen som montör får du ta mycket eget ansvar och kan i stor utsträckning planera och strukturera dina dagar.

Du arbetar i huvudsak med ventilationsmontage men det kan även förekomma tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning av fastighets- och processteknisk utrustning. Du har också ansvar för att säkra den dagliga driften av befintliga system. Utöver detta medverkar du vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Du har direktkontakt med kunderna, vilket innebär att du träffar nya människor dagligen. Våra kunder utgörs huvudsakligen av industrier och privata fastighetsbolag.

Du får en egen servicebil och kommer att arbeta både ensam och i grupp. 

 

Vem är du?

Du är serviceinriktad och engagerad vilket vi likställer med att du är intresserad av ditt arbete och angelägen om att göra ett bra jobb. 

Du kan och trivs med att kombinera självständigt arbete med arbete i grupp. Du är lösningsfokuserad, ordningsam och pålitlig. Det är viktigt att du har förmåga att hålla en god kommunikation både med kunder och kollegor och att du trivs med att ha mycket kontakter.

Du har utbildning inom området för ventilation och har jobbat som montör tidigare. Har du en längre arbetslivserfarenhet så är det ett plus. Om du är van att jobba med orderhantering via mobiltelefon är det meriterande. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift är ett krav.

Då vi tror att mångfald stärker vårt team, så vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande till alla våra tjänster.

 

Välkommen med din ansökan! 

Anmäl ditt intresse och skicka din ansökan till Anders Nord, VD för GITAB Bergslagen

anders.nord@git-ab.se

072-2300360.