< Tillbaka till alla jobb

VVS-montör

Tillagt: 2022-06-07 12:26:11 av Carina Gustafsson

VVS-montör till GITAB Västerås

Tycker du om att få vara med att påverka? Vill du jobba i ett team med kollegor som stöttar varandra och utvecklas tillsammans med företaget? Är du serviceinriktad och gillar att jobba kundnära? Då är du kanske den person vi söker.

GITAB kännetecknas av en positiv anda och ett starkt engagemang hos medarbetarna. Vi-känslan är hög och det finns en trygghet i att vi sitter på flera olika teknikkompetenser i huset. Vi är en partner för tekniska installationer inom fastighetsteknik och industriprocesser. GITAB levererar helhetslösningar av service och projekt för fiber, vs, el, ventilation, kyla samt styr- och reglerteknik. Nu söker vi en VVS-montör att förstärka vårt team.

Som VVS-montör på GITAB får du jobba med omväxlande och varierande uppdrag. Du arbetar både i projekt och service. Du ingår i ett etablerat team med starkt fokus på kvalitet och kundnöjdhet. Arbetet är självständigt med stort eget ansvar. Du kommer att ha direkt kontakt med kunderna vilket betyder att du träffar nya människor dagligen. Våra kunder utgörs huvudsakligen av industrier och privata fastighetsbolag. Du kommer arbeta i och nära Västerås.

Vem är du?

Du är utbildad VVS-montör med branschcertifikat. Du har B körkort. Meriterande är om du har kompetens inom Svetsning samt erfarenhet som ledande montör.

Som person har du ett starkt fokus på din egen och andras säkerhet. Du är serviceinriktad, ordningsam och självgående. Det är viktigt att du gillar att ha mycket kundkontakt samt att du har ett starkt engagemang i fråga om att ”hålla det vi lovat” och att ge återkoppling till kund. Arbetets utformning gör att du måste kunna jobba både självständigt och i team. God problemlösningsförmåga är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Då vi tror på en mix, så ser vi gärna både kvinnliga och manliga sökande till alla våra tjänster.

Välkommen med din ansökan! Anmäl ditt intresse och skicka din ansökan till Carina Gustafsson, carina.gustafsson@git-ab.se, 073-3400460, Frågor om tjänsterna besvaras gärna av Thomas Tärnblom – Platschef Västerås, 070-2577308 och Henrik Eriksson – Serviceledare VVS, 072-2400430