< Tillbaka till alla jobb

Kyltekniker

Tillagt: 2022-04-06 13:28:25 av Carina Gustafsson

Som kyltekniker på GITAB arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets- och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system samt medverkar vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Du får ta mycket eget ansvar och får i stor utsträckning planera och strukturera dina dagar. Du kommer att ha direkt kontakt med kunderna vilket betyder att du träffar nya människor dagligen. Våra kunder utgörs huvudsakligen av industrier och privata fastighetsbolag. Du får en egen servicebil och kommer arbeta både ensam och i grupp.

Vem är du?

Du har kylcertifikat kategori 1 och B-körkort. Du har arbetat minst 3 år som kyltekniker.

Kompetens inom styr- och reglerteknik, el samt grundläggande kunskaper inom ventilation är meriterande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person har du ett starkt fokus på din egen och andras säkerhet. Du är serviceinriktad, ordningsam och självgående. Det är viktigt att du gillar att ha mycket kundkontakt samt att du har ett starkt engagemang i fråga om att ”hålla det vi lovat” och att ge återkoppling till kund.

Arbetets utformning gör att du måste kunna jobba både självständigt och i team.

God problemlösningsförmåga är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Då vi tror på en mix, så vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande till alla våra tjänster.

Välkommen med din ansökan! Anmäl ditt intresse och skicka din ansökan till Carina Gustafsson, carina.gustafsson@git-ab.se, 073–340 04 60, Frågor om tjänsterna besvaras gärna av Thomas Tärnblom – Platschef, 070-257 73 08.