< Tillbaka till alla jobb

Elektriker i Västerås

Tillagt: 2023-01-17 11:32:30 av Carina Gustafsson

Tycker du om att få vara med att påverka? Vill du jobba i ett team med kollegor som stöttar varandra och utvecklas tillsammans med företaget? Är du serviceinriktad och gillar att jobba kundnära? Då är du kanske den person vi söker.

GITAB kännetecknas av en positiv anda och ett starkt engagemang hos medarbetarna. Vi-känslan är hög och det finns en trygghet i att vi sitter på flera olika teknikkompetenser i huset. Vi är en partner för tekniska installationer inom fastighetsteknik och industriprocesser. GITAB levererar helhetslösningar av service och projekt för fiber, vs, el, ventilation, kyla samt styr- och reglerteknik. Nu söker vi elektriker att förstärka våra team.

Som elektriker på GITAB får du jobba med omväxlande och varierande uppdrag. Du ingår i ett etablerat team med starkt fokus på kvalitet och kundnöjdhet. Arbetet är självständigt med stort eget ansvar. Du arbetar med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets- och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system samt medverkar vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Du får ta mycket eget ansvar och får i stor utsträckning planera och strukturera dina dagar. Du kommer att ha direkt kontakt med kunderna vilket betyder att du träffar nya människor dagligen. Våra kunder utgörs huvudsakligen av industrier och privata fastighetsbolag.

Vem är du?

Du har en Elteknisk utbildning, giltigt ECY-certifikat och B-körkort. Du har arbetat minst ett år som fullbetald elektriker. Har du längre arbetslivserfarenhet, kompetens inom styr- och reglerteknik och/eller automation så är det meriterande. Du behärskar svenska både i tal och skrift.

Som person har du ett starkt fokus på din egen och andras säkerhet. Du är serviceinriktad, ordningsam och självgående. Det är viktigt att du gillar att ha mycket kundkontakt samt att du har ett starkt engagemang i fråga om att ”hålla det vi lovat” och att ge återkoppling till kund.

Arbetets utformning gör att du måste kunna jobba både självständigt och i team. God problemlösningsförmåga är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Då vi tror på en mix, så ser vi gärna både kvinnliga och manliga sökande till alla våra tjänster.

Välkommen med din ansökan! Anmäl ditt intresse och skicka din ansökan senast den 28 februari till Carina Gustafsson, carina.gustafsson@git-ab.se, 073-340 04 60. Frågor om tjänsterna besvaras gärna av Johan Rudlund – Platschef El Västerås, 072-2120770