< Tillbaka till alla jobb

Servicetekniker

Tillagt: 2021-09-01 13:43:55 av Dan Svensson

Tycker du om att få vara med att påverka? Vill du jobba i ett team med kollegor som stöttar varandra och utvecklas tillsammans med företaget? Är du serviceinriktad och gillar att jobba kundnära? Då är du kanske den person vi söker.

Servicetekniker

Som servicetekniker på GITAB arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets- och processtekniks utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete.

Vem är du?

Vi söker dig som är en erfaren servicetekniker med minst ett års arbetslivserfarenhet till vår enhet i Ludvika.

Du har Eltekniks utbildning och B-körkort. Ritningsläsning samt styr och reglerkundskap är meriterande. Du behärskar svenska både i tal och skrift

Som person har du ett starkt fokus på din egen och andras säkerhet. Du är självständig, noggrann och lösningsorienterad med modet att testa nya lösningar. Du tycker om att ha mycket kontakter med kund och kollegor, är lyhörd och bra på att förklara saker. Du är bra på att samarbeta med olika typer av människor. Det är viktigt att du kan hålla en god struktur och är ordningsam i fråga om administrativa arbetsuppgifter så som projektrapportering.

Då vi tror på en mix, så vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande till alla våra tjänster. 

Välkommen med din ansökan! Anmäl ditt intresse och skicka din ansökan till Carina Gustafsson, carina.gustafsson@git-ab.se, 073–3400460, Frågor om tjänsten besvaras gärna av Anders Nord – VD Bergslagen, 072–2300360