< Tillbaka till alla jobb

Entreprenadelektriker

Tillagt: 2020-10-05 16:09:56 av Dan Svensson

Tycker du om att få vara med att påverka? Vill du jobba i ett team med kollegor som stöttar varandra och utvecklas tillsammans med företaget? Är du serviceinriktad och gillar att jobba kundnära? Då är du kanske den person vi söker.

GITAB kännetecknas av en positiv anda och ett starkt engagemang hos medarbetarna. Vi-känslan är hög och det finns en trygghet i att vi sitter på flera olika teknikkompetenser i huset. Vi är en partner för tekniska installationer inom fastighetsteknik och industriprocesser. GITAB levererar helhetslösningar av service och projekt för fiber, vs, el, ventilation, kyla samt styr- och reglerteknik.

Som entreprenadelektriker på GITAB får du jobba med omväxlande och varierande uppdrag.

Du ingår ett etablerat team med starkt fokus på kvalitet och kundnöjdhet. Arbetet är självständigt med stort eget ansvar. Du jobbar huvudsakligen med mindre entreprenader i form av nybyggnationer, ombyggnationer av industrihallar samt rotrenoveringar.

Ditt arbete är projektbaserat och du ingår i ett team med ansvarig byggare och andra underentreprenörer. Du har mycket kontakter med de andra projektmedlemmarna då det i din roll ingår att koordinera GITABs del av projektet med övriga delar. Du ansvarar för uppdragets tekniska utförande inom ramen för dina arbetsuppgifter och du leder och fördelar arbetet, samtidigt som du själv är aktiv i din yrkesroll som elektriker. Som medlem i vårt team förväntas du vara delaktig i GITABs förbättringsarbete inom entreprenader.

Vem är du?

Vi söker dig som är en erfaren elektriker med några års arbetslivserfarenhet.

Du har Elteknisk utbildning, giltigt ECY-certifikat och B-körkort. Tidigare erfarenhet av entreprenadverksamhet är meriterande. Du behärskar svenska både i tal och skrift.

Som person har du ett starkt fokus på din egen och andras säkerhet. Du är självständig, noggrann och lösningsorienterad med modet att testa nya lösningar. Du tycker om att ha mycket kontakter med kund och kollegor, är lyhörd och bra på att förklara saker. Du är bra på att samarbeta med olika typer av människor. Det är viktigt att du kan hålla en god struktur och är ordningsam i fråga om administrativa arbetsuppgifter så som projektrapportering.

Då vi tror på en mix, så vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande till alla våra tjänster.

Välkommen med din ansökan! Anmäl ditt intresse och skicka din ansökan senast den 25 oktober till Carina Gustafsson, carina.gustafsson@git-ab.se, 073-3400460, Frågor om tjänsten besvaras gärna av Stefan Blomkvist – Entreprenadchef, 072-2050120