< Tillbaka till alla jobb

Kyltekniker

Tillagt: 2023-05-05 10:56:44 av Carina Gustafsson

Tycker du om att få vara med att påverka? Vill du jobba i ett team med kollegor som stöttar varandra och utvecklas tillsammans med företaget? Är du serviceinriktad och gillar att jobba kundnära? Då är du kanske den person vi söker.

GITAB kännetecknas av en positiv anda och ett starkt engagemang hos medarbetarna. Vi-känslan är hög och det finns en trygghet i att vi sitter på flera olika teknikkompetenser i huset. Vi är en partner för tekniska installationer inom fastighetsteknik och industriprocesser. GITAB levererar helhetslösningar av service och projekt för fiber, vs, el, ventilation, kyla samt styr- och reglerteknik. Nu söker vi en kyltekniker att förstärka vårt team.

Kyltekniker

Som kyltekniker på GITAB arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets- och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system samt medverkar vid planeringen av förebyggande underhållsarbete och installationsarbete. Du får ta mycket eget ansvar och får i stor utsträckning planera och strukturera dina dagar. Du kommer att ha direkt kontakt med kunderna vilket betyder att du träffar nya människor dagligen. Våra kunder utgörs huvudsakligen av industrier och privata fastighetsbolag. Du får en egen servicebil och kommer arbeta både ensam och i grupp.

Vem är du?

Du har kylcertifikat kategori 1 och B-körkort. Du har 1-3 års erfarenhet inom fastighetstekniska installationer. Kompetens inom styr- och reglerteknik, el samt grundläggande kunskaper inom ventilation är meriterande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person har du ett starkt fokus på din egen och andras säkerhet. Du är serviceinriktad, ordningsam och självgående. Det är viktigt att du gillar att ha mycket kundkontakt samt att du har ett starkt engagemang i fråga om att ”hålla det vi lovat” och att ge återkoppling till kund. Arbetets utformning gör att du måste kunna jobba både självständigt och i team. God problemlösningsförmåga är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Då vi tror på en mix, så vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande till alla våra tjänster.

Välkommen med din ansökan! Anmäl ditt intresse och skicka din ansökan till Carina Gustafsson, carina.gustafsson@git-ab.se, 073–3400460, Frågor om tjänsterna besvaras gärna av Christian Norling, Affärsområdesansvarig Ventilation och VS, 072-2969990.