Lediga Tjänster

GITAB utvecklas och växer hela tiden för att kunna möta våra kunders behov. Det innebär att vi även utökar vår personalstyrka. Ta en titt på vilka tjänster som vi just nu är i behov av att anställa någon för och skicka in din ansökan.

Kyltekniker till vårt kontor i Västerås

2024-01-08

Som kyltekniker på GITAB arbetar du i huvudsak med service och installation av kylaggregat och kylsystem. Du har också ansvar för att säkra den dagliga driften av befintliga system.

Elektriker till vårt kontor i Västerås

2023-08-28

Som elektriker på GITAB arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom fastighets- och processteknisk utrustning.

Fibertekniker till vårt kontor i Västerås

2023-08-28

Som fibertekniker på GITAB arbetar du med fiberinstallationer, underhåll och service i varierande miljöer. Du är en viktig pusselbit i ett litet team med starkt fokus på kvalitet och kundnöjdhet.

Ventilationsmontör till vårt kontor i Ludvika

2023-07-06

Som ventilationsmontör på GITAB arbetar du i huvudsak med ventilationsmontage, men det kan även förekomma tillsyn, skötsel, underhåll, och installationsarbete.

Serviceelektriker till våra kontor i Örebro och Köping

2023-07-06

Som serviceelektriker på GITAB arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighetsutrustning.

Skicka in ansökan

Om du är intresserad av någon av våra tjänster ovan skicka in din ansökan redan idag. 

  • Fyll i formuläret med dina uppgifter.
  • Skicka med ett aktuellt CV.
  • Bifoga ett personligt brev.
Skicka ett meddelande till oss idag