< Tillbaka till alla jobb

Fibertekniker till Västerås

Tillagt: 2018-12-14 16:41:27 av

Om Jobbet

Våra huvudverksamheter består av:
Service och installationer inom Ventilation, El, Kraft, VS, Fiberoptik, Datanät och Telekom

GITAB växer och behöver förstärkning av fibertekniker i Västerås. Vi söker dig med några års erfarenhet med arbete inom fiberinstallation. Du som söker ska ha erfarenhet från fibersvetsning, blåsning och inmätning av fiber. Det är värdefullt om du har erfarenhet från passiva nätverksinstallationer/fastighetsnät och kontrollmätning av installationerna med Fluke eller LanTEK.

Du kommer att arbeta självständigt och i grupp med projekt inom bygg/installation/felavhjälpning/drift och underhåll. Det är meriterande om du har projekteringskunskaper eller certifikat/utbildning av fiber. Du bör ha goda kunskaper inom Office-paketet och ha en god dokumentationsvana.  

Personliga egenskaper vi värdesätter är att du är noggrann, flexibel och serviceinriktad. Vi önskar att du är ansvarstagande och resultatinriktad. Det viktigaste för oss är att du har rätt inställning och driv. 
B-körkort är ett krav. GITAB har projekt i närområdet och på andra orter i Sverige så resor med övernattningar kan förekomma.

Vi tror att du som söker detta jobb har en egen drivkraft och förmågan att strukturera och hantera en ibland stressig arbetssituation, är social och öppen med god förmåga till kommunikation med kollegor och framförallt till våra kunder. Att du har en bra kunskap inom det tekniska området och förmåga att stötta dina medarbetare.

GITAB erbjuder ett omväxlande och utvecklande arbete för dig med rätt inställning. Tjänsten är en heltidsanställning med fast lön enligt överenskommelse och tillträde omgående. Unionens kollektivavtal följs. Tjänsten är heltid, dagtid 7.00-16.00. Beredskapstjänstgöring kan förekomma.  

 

För mer information är du välkommen att kontakta: Platschef Niklas Stefansson på telefon 070-283 03 80 eller e-post. Vi tar endast emot ansökningar via e-post till niklas.stefansson@git-ab.se