< Tillbaka till alla jobb

Servicetekniker Ventilation Ludvika

Tillagt: 2019-07-10 11:33:32 av

Om jobbet

Våra huvudverksamheter består av:
Service och installationer inom Ventilation, El, Kraft, Fiberoptik, VS och Larm.


Då vi nu utökar vår verksamhet söker vi ytterligare ventilationsmontör/servicetekniker inom ventilation med placering i Ludvika.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta självständigt och i grupp med projekt inom bygg/installation/felavhjälpning/drift och underhåll åt våra kunder i Västmanland och Dalarna.

Som montör/tekniker/ hos oss kommer du att jobba under stort eget ansvar och vi ser att du är en person med god förmåga att självständigt lösa problem.

I arbetet kan ev. beredskapstjänstgöring ingå.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års erfarenhet både inom installation eller service. Då vi arbetar i ett sammansvetsat team kan man även få vara med och utföra olika typer av arbete inom företaget.


B-körkort är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper
Du som person är serviceinriktad och vill ha kundkontakt, är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina medarbetare. Du har ett intresse och förmåga att hjälpa andra och våra kunder att leverera bra lösningar. Du är ansvarsfull, ordningsam, strukturerad.

Tjänsten är en heltidsanställning med fast lön enligt överenskommelse och tillträde omgående.

För mer information är du välkommen att kontakta: Platschef Anders Nord
på telefon 0240-10770 alt mobil 072-2300360 eller mail anders.nord@git-ab.se

Välkommen med din ansökan senast 30/8-2019. Intervjuer sker löpande så tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.